diumenge, 16 de novembre del 2014

Visita dels mestres de les altres escoles participants en el Projecte Comenius "Growing from the garden"


Durant la passada setmana 10-14 de novembre, vam tenir la satisfacció de rebre a la nostra escola una delegació de 20 mestres provinents de les escoles de Grècia, Regne Unit, Polònia, França i Alemanya que com ja sabeu participen amb nosaltres en el projecte europeu Comènius que vam iniciar el passat curs escolar. Durant aquests dies han tingut oportunitat de conèixer els nostres alumnes que els van obsequiar amb una exhibició de danses tradicionals catalanes i una visita guiada per la nostra escola, i també entrar en contacte amb la nostra pràctica educativa.

També han tingut ocasió de visitar la Seu Vella  i altres punts d’interès de la nostra ciutat així com  la Paeria on vam ser rebuts pel regidor d’ Horta i Medi ambient Sr. Josep Barberà, i els Serveis Territorials D’ Ensenyament on vam ser rebuts pel seu Director Sr. Miquel Àngel Cullerés.

En ser el tema central del nostre projecte els parcs i jardins, també van tenir ocasió de visitar els Camps Elisis de la nostra ciutat i el Park Güell de Barcelona així com  La Sagrada Família,  edifici emblemàtic del modernisme català.

Per tota la comunitat educativa de l’escola Frederic Godàs ha estat un plaer rebre els nostres col·legues europeus i guardem un gran record de la seva visita.