divendres, 21 de novembre del 2014

Acte de signatura de compromís. Agenda 21. Escolar de Lleida. Curs 2014-2015


Com sabeu, la nostra escola forma part de l’Agenda 21 Escolar de Lleida des dels seus inicis. L'Agenda 21 Escolar vol facilitar la implicació dels centres escolars en l'ambiciós projecte planetari de construir un món més sostenible, començant per la intervenció en el nostre entorn més immediat.
Al Frederic Godàs hem començat un nou projecte que es portarà a terme en els propers tres anys. El dimarts 5 de novembre els representants de les escoles que, com nosaltres,  inicien un projecte en aquest curs van ser convocades  al Palau de la Paeria per assistir a l’Acte de Signatura de Compromís. Amb aquest acte volem expressar un doble compromís; per una part el  de cada centre en desenvolupar el seu projecte i , per l’altra, el de l’Ajuntament de Lleida, representat pel seu Paer en Cap, de donar-nos suport en el procés.
L’acte va finalitzar amb la projecció d’un Audiovisual amb el que s’ha volgut resumir l’esperit i el treball de l’Agenda 21 Escolar de Lleida en aquests 8 anys de vida. La nostra escola hi és present en quantitat d’activitats. Si el voleu veure podeu accedir-hi mitjançant el vídeo que trobareu a continuació.

Signatura compromís. Agenda 21.mp4 from Escola Frederic Godàs on Vimeo.

Com podreu observar a les fotografies, van signar el document de compromís  de l’Escola Frederic Godàs els representants de 6è a la Comissió Ambiental del nostre centre.
Una vegada a l’escola, els nostres alumnes van entregar el record  de l’Acte al director, Sr. Lluís Miquel,  i van estar comentant  com havia estat la signatura del compromís.