dijous, 13 de novembre del 2014

6è - "L'esforç no és un pal"

Avui, dijous dia 13 de novembre a dos quarts de dotze, els i les alumnes de 6è de primària hem tingut la sort de poder assistir a la xerrada sobre valors que es feia a la nostra escola. 
Es tracta d’una xerrada titulada “L’esforç no és un pal” amb l’objectiu d’inculcar als alumnes el valor de l’esforç i fer-los veure que la pràctica de l’esport o qualsevol activitat física és un dels millors camins per aconseguir convertir aquest valor en un hàbit en tots els aspectes de la vida.
La xerrada la donarà la periodista del diari Sport Àngels Fàbregues, juntament amb Gerard Sans, atleta d’elit nascut a Bellvís que ha estat diverses vegades en finals de campionats de Catalunya i també ha arribat a formar part de la Selecció espanyola en categories inferiors. Participa normalment en proves combinades (com el decatló, on els atletes fan diverses proves de salts, llançaments i cursa que puntuen segons el resultat). Ja fa uns quants anys que està al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat.
Els i les alumnes han preparat algunes preguntes, intentant incidir en el tema de l’esforç. Ha tingut una durada d’una hora i en acabar, la xerrada un fotògraf ens ha fet una fotografia del grup amb l’esportista, ens enviaran al centre en format de pòster de 50x40, amb el nom del centre i una frase de l’esportista referent a l’esforç. D’aquesta manera els alumnes podran recordar els valors que hem treballat a la xerrada cada vegada que vegin la imatge. 
També s’ha passat un petit qüestionari per determinar el grau de satisfacció i d’incidència de la xerrada en l’alumnat.  Ha estat una sessió molt interessant.