dijous, 13 de novembre del 2014

La nostra escola al programa "Valor afegit"


"Valor afegit" és una producció dels Serveis Informatius de TV3 i porta més de deu anys de presència a la graella. Al llarg de les diverses temporades d'emissió i de les més de 400 edicions, s'ha consolidat com un espai de referència a la televisió, mitjà en què cal afinar els missatges per fer-los entenedors per a la majoria.

En aquesta nova temporada mantindrà les seccions de reportatges, entrevistes i informes, per tractar a fons i de manera rigorosa els temes que interessen els ciutadans per administrar la seva economia, sense oblidar la informació sobre el futur dels diversos sectors de producció.

"Valor afegit" s'emet cada dimecres, a les 23.30, a TV3 i es reemet els dissabtes, a les 10.00. En el programa, d’ahir dimecres, la nostra escola va ser la protagonista. El capítol d'ahir s'anomenava: “Una nova manera d'educar”

Les professions canvien, l'economia canvia, el món canvia. I l'educació? Respon a les noves necessitats? Ja s'estan implantant autèntiques innovacions en tots els nivells educatius. Però perquè el sistema educatiu canviï i sigui molt més efectiu, falten professionals preparats per donar una formació del segle XXI.