divendres, 21 de novembre del 2014

Setmana de la ciència 2014-15



El Departament d'Ensenyament promou la Setmana de la Ciència a les escoles amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l’ interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Aquest any la proposta temàtica gira al voltant de la Biotecnologia i la Cristal·lografia.


Ja fa alguns anys que a la nostra escola celebrem la Setmana de la Ciència. Amb això pretenem apropar la ciència als infants i col·laborar per aconseguir una major comprensió social de la ciència i també de  l’impacte que té en la millora de la nostra qualitat de vida.

Del 17  al 21 de novembre, amb motiu de la Setmana de la Ciència,  tot  l’alumnat de l’escola Frederic Godàs  realitzarà  activitats  relacionades  amb els Minerals i les Roques L’activitat es  desenvoluparà als diferents nivells i en aquesta ocasió la mostra de les experiències es farà a la Biblioteca del centre. En aquesta ocasió ens allargarem fins al dia 28, dia en què quedarà oberta l’exposició on  recollirem alguns dels treballs i les activitats realitzades  Durant la setmana posterior els alumnes podran visitar l’exposició.