diumenge, 8 de desembre del 2013

6è Visita Optometrista


HEM REBUT LA VISITA D’UNA OPTOMETRISTA

El dijous dia 28 de novembre els alumnes de sisè vam rebre la visita d’una optometrista. L’activitat s’emmarcava en la campanya VISIÓ i APRENENTATGE, iniciada pel Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya.


Vam poder realitzar un taller on la sra. Miriam Florejachs, optometrista encarregada de fer la xerrada, ens va explicar què és la visió des de la perspectiva del conjunt d’habilitats visuals què, actuant de manera conjunta, donen com a resultat que veiem bé i, en conseqüència, contribueixen als nostres aprenentatges.

Va ser una activitat molt participativa, amb quantitat d’exercicis i proves que ens podien orientar i ajudar a detectar possibles problemes de visió. Vam aprendre nous conceptes relacionats amb la visió i vam entendre la importància de tenir cura dels nostres ulls.

Finalment, en acabar ens van obsequiar amb  les ulleres anàglifes utilitzades per cada alumne, per visualitzar unes imatges en 3D, així com també un llibret on s’explica la importància de la visió durant l’aprenentatge. En ell hi podrem trobar algun test per a fer a casa i compartir la informació amb els pares.

Ha estat una activitat molt interessant on, a més de passar-nos-ho molt bé, hem après la importància que té  cuidar la nostra vista si volem tirar endavant els nostres estudis. 

Moltes gràcies, Míriam!


Per a saber-ne més
www.victor3d.cat/escoles , que conté informació de prevenció, símptomes, test Qüestionari de detecció de problemes visuals en estudiants i moltes imatges en 3D