dilluns, 19 de maig del 2014

Exposició de pintura sobre el tema de jardins i visita de l'artista Nono García


El proppassat dijous 15 de maig vam inaugurar una exposició de pintura al vestíbul de l'escola sobre el tema dels jardins, lligant aquesta activitat que fem anualment amb el projecte Comènius, que com ja sabeu tracta els jardins com a tema central.

Vam tenir ocasió de rebre la visita de l'artista murcià Nono García que va oferir un taller molt interessant al que van assistir els nens i nenes de 4t de primària. Durant el mateix el pintor va comentar diferents aspectes de la vida quotidiana d'un artista i va respondre a les preguntes dels alumnes. Ja per finalitzar ens va fer un quadre que resta a la nostra exposició. 

Des d'aquí li volem agrair la seva visita i atencions. Si voleu podeu clicar a l'enllaç per veure que bé s'ho van passar a l'exposició "Gardens" del hall de l'escola. En la mateixa hi participen artistes nacionals de gran nivell com ara Josep M.Batlle, Joan Català, Agustín Serrate, Cristóbal Pérez, Manel Crosa, Joan Espax i Nono García.

Així doncs, el nostre més sincer agraïment a aquest últim que va ser l'encarregat d'inaugurar la mostra, a la vegada que va oferir una demostració de pintura pels alumnes de quart curs que també el van entrevistar.

Us convidem a venir a veure-la ben aviat!