dilluns, 19 de maig del 2014

Bring back our girls very soon


Dimarts 13 de maig de 2014

Una alumna i un alumne de sisè de l’escola Frederic Godàs (la DoraV. i el Joel P.) van llegir un manifest a l’hora del pati per a demanar que tornin a les seves famílies les nenes nigerianes segrestades.
Quan per megafonia s’escoltava  “enlairem els nostres desitjos”” tot l’alumnat de tots els cursos aixecaven les lletres amb les dues mans i hom podia llegir :

BRING BACK OUR GIRLS VERY SOON PLEASE!

MANIFEST 1
Uns segrestadors es van emportar més de dues-centes alumnes d’una escola de Nigèria el passat 14 d’abril. Avui ens reunim al pati de l’escola per protestar contra aquesta injustícia.
Ni els segrestadors ni ningú  pot obligar a rebre una educació religiosa per la força. La Unió Europea i els seus estats i les escoles de Lleida volem que es resolgui aquesta situació i que les nenes tornin amb les seves famílies el més aviat posible com nosaltres volem estar amb les nostres.  
  
BRING BACK OUR GIRLS VERY SOON PLEASE!

MANIFEST 2
L’escolarització és un dret que ens dóna igualtat d’oportunitats i llibertat. Demanem al govern de Nigèria i al grup gihadista Boko Haram que alliberi les prop de 300 estudiants que es troben segrestades.
TORNEU LES NOSTRES COMPANYES BEN AVIAT!