dilluns, 3 de febrer del 2014

6è Visita els instituts


L'alumnat de sisè visita els instituts de zona: Màrius Torres, Gili Gaya i Joan Oró.

Com cada any, en iniciar el segon trimestre, les tutores de sisè acompanyen als seus alumnes a visitar els tres instituts adscrits al centre. Aquesta visita està inclosa dins de l'objectiu núm. 2 del Pla d'Autonomia de Centre. Mitjançant aquesta activitat hom pretén que l'alumnat reculli la màxima informació de cada centre i així  poder sol·licitar l'institut que millor s’adeqüi als seus interessos.

El divendres dia 31 de gener a les 9 del matí, tot l'alumnat de sisè i les senyoretes Tesa i M. José  vam pujar a l'autocar que ens portaria als instituts del Campus. També anaven amb nosaltres la Srta. Meri, mestra de pràctiques i la Srta. Pepita, mestra que va exercir molts anys al nostre centre i que actualment està jubilada tot i que gaudim de la seva col·laboració  voluntària i desinteressada.

A l 'Institut Màrius Torres ens va rebre la directora Sra. Cèlia i també el professor Manel. L'alumnat vam fer moltes preguntes i més tard  vam visitar les instal·lacions amb la companyia d'antics companys i companyes que ara ja estan a primer d'ESO. Finalment tots els nens i nenes vam ser  obsequiats amb coca i xocolata.

Posteriorment, a l'Institut Gili i Gaya ens va rebre la directora Sra. Carme i la professora Francesca. També es van fer preguntes als companys de primer d'ESO  i es van visitar algunes classes. Tots vam rebre  un bolígraf de record i vam beure una beguda gentilesa del centre.

Finalment, a l'Institut Joan Oró, va ser la directora Sra. Gemma i la professora Imma les que ens van atendre i guiar per les diferents aules. Aquí també ens van convidar amb un tall de pizza que estava boníssima!

En acabar l'activitat tothom va retornar a l'escola amb autocar arribant pels volts de les 13:30h . Estàvem bastant cansats però teníem la carpeta plena d'una molt valuosa informació, molt necessària per  a poder madurar una decisió important per a les nostres vides. Per cert, ja comencem a tenir les idees clares. Gràcies mestres !!!