diumenge, 19 d’octubre del 2014

TV3 a l'escola!

El passat mes de juny, una de les periodistes encarregades de fer els reportatges al programa de TV3: “Valor Afegit”, va tenir l'oportunitat de veure les conferències que l'alumnat de segon curs havia realitzat a les famílies el curs passat.
Arrel d'aquest fet, va mostrar el seu interès en el treball que s'està duent a terme a la nostra escola entorn a projectes, treball cooperatiu, treball sense llibres de text, en espais, etc...
Per aquest motiu, el passat dimecres 15 d'octubre responsables d'aquest programa van estar a l'escola. Van estar parlant amb diversos mestres de l'escola i van gravar activitats dels diferents cicles de primària: el treball cooperatiu a cicle inicial, les conferències a cicle mitjà, o el treball en racons a música al cicle superior.
Aquest reportatge (que segurament s'emetrà la primera setmana de novembre) anirà lligat als canvis metodològics al sistema educatiu que afavoreixen un treball més manipulatiu i autònom per part dels alumnes, o nells són els principals agents actius del seu aprenentatge, i que alhora els prepara des de ben petits per ser emprenedors i estar preparats per seguir els estudis a l'institut, a la universitat, i en últim terme per incorporar-se a la vida laboral.