diumenge, 9 de març del 2014

I aquesta setmana...fruita a l'escola! (11-13 de març)



Amb aquest cartell publicitari que van realitzar un grup d’alumnes de Cicle Superior, us recordem que aquesta setmana, del 11 al 13 de març, rebrem la fruita corresponent a la Campanya del Pla de Consum de Fruita a les Escoles.
En aquesta ocasió menjarem pera, poma  i mandarina i serà repartida dimarts, dimecres i dijous

El Pla de consum de fruita a les escoles és una iniciativa de la Unió Europea que a Catalunya es va iniciar el curs escolar 2009/2010 i que es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Salut i Ensenyament.

La nostra escola participa activament en la campanya, que aquest curs va adreçada únicament als nens de cicle inicial i mitjà de primària (6 a 10 anys)


Durant 5 o 6 mesos del curs 2013/2014, es distribuirà, una vegada al mes, fruites i/o hortalisses seleccionades en funció de l'estació de l'any, la proximitat i la qualitat. En el primer trimestre ja vam començar al mes de novembre amb pera i mandarina.

Aprofitem per a recordar que des de la nostra escola promovem el consum de fruita a tots els nivells i hem convertit els dijous en el dia de la fruita! Animem a tots els alumnes i mestres a esmorzar-ne de tot tipus.


Per saber-ne més: