dilluns, 10 de març del 2014

5è Educació Viària al Parc Infantil de Gardeny


Avui hem acabat una formació que hem dut a terme durant el primer i segon trimestre d’enguany sobre “Educació Viària”.  Es tracta d’un projecte que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Lleida i forma part del programa educatiu “Educació a l’Abast”.
Els alumnes de cinquè han comptat amb el suport d’un dossier didàctic per al desenvolupament de l’activitat. Aquest document els ha permès treballar i interioritzar de forma motivadora i pràctica conceptes fonamentals per a comportar-se de forma cívica i per a la seva pròpia seguretat, com a vianants, així com a ciclistes i futurs conductors.
Després de les xerrades teòriques d’Educació Viària que han impartit agents de la Guàrdia Urbana de Lleida a la nostra escola, avui hem culminat la darrera sessió amb una activitat pràctica al parc infantil de trànsit de Gardeny amb gran èxit.
Aquesta activitat consistia en aplicar a la pràctica conceptes importants i bàsics, com a vianants i com a viatgers que havien treballat a nivell teòric, amb l’objectiu de prevenir accidents i vetllar per la seva seguretat, tot respectant els diferents senyals. Ha estat una activitat molt engrescadora i educativa.