dimarts, 31 de maig del 2016

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC NÚMERO 10 - JUNY 2016.



Arribem a la recta final del curs amb energia suficient per poder gaudir del conjunt d'activitats que us proposarem durant aquest mes

Durant el juny els nens i nenes de Cicle Inicial aniran de Colònies a "Les Obagues" de Juneda, els de 4t aniran als Camps Elisis i els de 6è aniran a Barcelona i visitaran el Cosmocaixa i la Sagrada FamíliaDe totes les activitats esmentades rebreu la informació corresponent a través dels vostres fills i filles, en el moment oportú.

Podeu fer un cop d'ull a les activitats del mes de maig a l'escola a través dels nostres blocs (http://www.xtec.cat/ceipfredericgodas/blocs.htm) i us animem a compartir-ho amb els vostres fills i filles. Podreu trobar-hi la sortida a la universitat per participar al Projecte "Audisons" a  Educació Infantil, Jocs Populars i Expressió Corporal al Cicle Inicial, el Taller "El Conte" al Cicle Mitjà  i les fotos de les Colònies al Cicle Superior.

Aprofitem per recordar-vos que, tal i com preveu el Calendari Escolar, la jornada intensiva començarà el dia 6 i el curs acabarà el dia 21 de juny.

Esperem que el Butlletí Informatiu us sigui útil!