dijous, 31 de març del 2016

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC NÚMERO 8 - ABRIL 2016



Hem tornat de vacances i la primavera ens obre les portes del mes d'abril que ens conduirà a gaudir de la Diada de Sant Jordi. Gaudirem dels Jocs Florals, de la representació de la Llegenda, del mercat de llibres i roses i enguany afegirem una activitat nova adreçada a totes les famílies a través de la Xarxa Social Twitter @FredericGodas en la qual us proposem un concurs de fotografia.

Durant l'abril els nens i nenes de P4 visitaran la Ludoteca de Cappont, els de P5 i els de P3 aniran d'excursió a Cal Fino, els de 2n i 5è visitaran el Caixaforum, els de 5è gaudiran de la xerrada "La cibercaputxeta informàtica", visitaran el circuit d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana, els de 5è i 6è aniran de Colònies al Món St. Benet “El Xaloc” Fundació Alícia de Manresa, els de 6è visitaran la Seu Vella i assistiran a la xerrada "Internet Segura"De totes les activitats esmentades rebreu la informació corresponent a través dels vostres fills i filles, en el moment oportú.

Podeu fer un cop d'ull a les activitats del mes de març a l'escola a través dels nostres blocs (http://www.xtec.cat/ceipfredericgodas/blocs.htm) i us animem a compartir-ho amb els vostres fills i filles. Podreu trobar-hi la visita al Museu de l'Aigua de P5 a Educació Infantil, el "Godàs Notícies" del Taller de Cine al Cicle Inicial, els tallers de llengua i matemàtiques al Cicle Mitjà  i la visita a la Paeria de 5è i el Taller de l'Agència Catalana de Consum al Cicle Superior.

Esperem que el Butlletí Informatiu us sigui útil!