dilluns, 7 de novembre del 2011

Estic on puc ajudar

“Estic on puc ajudar” és el nom de la IX Olimpiada Solidària d’Estudi que organitza l’ONG Cooperación Internacional juntament amb l’Obra Social d’IberCaja i des de la Regidoria d’Educació i Infància ens hi hem volgut sumar, ajudant a difondre el projecte.

L’Olimpiada Solidaria d’Estudi s’adreça a qualsevol persona, infant, jove o adult que vulgui passar una estona del seu temps estudiant. Solament cal adreçar-se al Centre d’Ibercaja a Lleida, a la Rambla Ferran, 38 i utilitzar una de les sales habilitades per estudiar. L’Obra Social IberCaja i els patrocinadors del projecte destinaran per cada hora d’estudi 1€ per a subvencionar la reconstrucció d’una escola a Puerto Principe (Haiti) que porta per nom “La Saline”.

Ens sembla que no podem quedar indiferents/es a una iniciativa com aquesta i a més creiem que “anar a estudiar” és un hàbit que hem de fomentar i incentivar.

Felicitem a Cooperación Internacional i a IberCaja per aquesta iniciativa i us animem a totes i tots vosaltres a que hi participeu: per una hora d’estudi, un euro per a la reconstrucció d’una escola Haití. Val molt la pena fer-ho i si ens podeu ajudar a difondre aquesta iniciativa us estaré molt agraït.



Jesús Castillo Cervelló.
Regidor d’Educació i Infància
Ajuntament de Lleida
Institut Municipal d'Educació
C/ Bisbe Torres 2
25002 Lleida
Telf: 973 700 618 - Fax: 973 700 619
www.paeria.cat/ime