dilluns, 2 de novembre del 2015

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC NÚMERO 3 - NOVEMBRE 2015


Hem acabat el mes d'octubre compartint amb tota la Comunitat Educatiuva la primera gran festa de la nostra escola, La Castanyada.


Podeu fer un cop d'ull a les activitats del mes d'octubre a l'escola a través dels nostres blocs (http://www.xtec.cat/ceipfredericgodas/blocs.htm) i us animem a compartir-ho amb els vostres fills i filles. Podreu trobar-hi diferents Sortides realitzades a Educació Infantil, fotos dels Projectes que desenvolupem a Cicle Inicial, retrats ben aconseguits al Cicle Mitjà i la Pedalada dels de 6è al Cicle Superior.

Durant el mes de novembre estan previstes les següents activitats:
  • A P5 visitaran els Camps Elisis i la Ludoteca del nostre barri.
  • A 1r visitaran el Caixaforum per realitzar l'activitat "El viatge del Caragol".
  • A 3r visitaran el Caixaforum per realitzar l'activitat "A ritme de nombres" i aniran a veure una obra de teatre en anglès.
  • A 5è visitaran el Caixaforum per realitzar l'activitat "Viu les mates" i aniran a veure una obra de teatre en anglès.
  • A 6è aniran a veure una obra de teatre en anglès.
De cadascuna de les activitats i sortides dels cursos afectats rebreu la informació corresponent a través dels vostres fills i filles, en el moment oportú.

Durant aquest mes també realitzarem activitats a tota l'escola durant la Setmana de la Ciència, que es duran a terme entre els dies 13 i 22 de novembre, en les que treballarem entorn la llum, ja que aquest 2015 és l'Any Internacional de la Llum.

A més a més, celebrarem Santa Cecília amb diferents activitats musicals per commemorar el dia de la música.

Esperem que el Butlletí Informatiu us sigui útil!