diumenge, 17 de novembre del 2013

2n Els campions de la fruita del mes de novembre!

Els campions de la fruita del mes de novembre!

Ja fa uns quants cursos que l’escola Frederic Godàs porta a terme un programa d’esmorzars saludables amb fruita. A totes les aules hi ha unes graelles amb els noms dels nens i de les nenes i al costat unes caselles on anoten el tipus de fruita que porten per esmorzar. Al final de curs s’elaboren unes gràfiques i s’estudien els resultats.

Durant els tres darrers cursos, els mestres hem notat un canvi considerable en els hàbits alimentaris de l’alumnat. En aquests s’ha vist un descens del consum de rebosteria industrial a favor dels entrepans cassolans i de la fruita.

Aquesta setmana concretament, dins del programa de consum de fruita coordinat per AFRUCAT, s’ha lliurat durant quatre dies una peça de fruita a cada nen i nena. Els resultats han estat força satisfactoris sobretot pels cursos de cicle mitjà i superior. Quant al cicle inicial, encara hi ha alguns alumnes que els costa menjar fruita.

L’equip directiu felicita una classe de segon ja que d’acord amb els resultats recollits aquesta tarda, 23 alumnes han menjat cada dia la fruita lliurada. Continueu així campions!