divendres, 24 d’octubre del 2008

Molta activitat a la comissió TAC !!!

Benvolguts pares, mares, alumnes, companys, companyes...
Aquest curs hem posat en funcionament la Comissió TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement). Aquesta està formada per un membre de cada cicle, que col·labora en la presa de decisions en tot alló referent a la informàtica i els audiovisuals. A més, tambe col·laboren en la creació i el manteniment de la nostra web i els nostres blocs.
Els companys que formen part d'aquesta comissió són: la Irene Sales, en David Odina, el Raül Nuño, en Miquel Benet, en Jesus Pardell i jo mateix, en Robert. A més, col·laborarà de forma continua i especial la Sònia Martínez, la Verònica Vizuete...i probablement molts altres que s'aniran engrescant quan vegin lo bonic que és tot això de la tecnologia.
Tots ells estan fent possible aquesta gran activitat que suposen aquests blocs, que esperem es vegin recompensats amb els vostres comentaris i un profitós intercanvi d'opinions.
Animeu-vos doncs a deixar els vostres comentaris, preguntes, impressions, ... i entreu en aquest curs de la ma de la tecnologia web.

Una salutació
Robert Martí
Coordinador TAC del CEIP Frederic Godàs